Kaza Örnektepe Mahallesi'nde bir cadde üzerinde sabah saatlerinde meydana geldi. Ayhan Cankaya buzlanan karlı yolda yürüdüğü sırada ayağı kayıp yere düştü. O sırada Cankaya'nın arkasından kayarak gelen otomobil yere düşen kişiye çarpıp daha sonra duvara çarparak durabildi. Bu kaza anı ise saniye saniye bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Kazayı gören çevredekiler hemen Ayhan Cankaya'nın yardımına koştu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Caddenin dik yokuş ve yolların buzlu olması nedeniyle yaralıyı almaya gelen ambulans da kayarak duvara çarpıp kaza yaptı. Olay yerine başka bir ambulans sevk edildi. O ambulans da caddeye giremeyince yaralı sedye ile ambulansın yanına taşındı.



"BACAĞINDA VE BELİNDE YARALANMA VAR"

Ambulans ile hastaneye kaldırılan Ayhan Cankaya'nın bacağında ve belinde yaraların olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kazaya karışan otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzerine polis merkezine götürüldü.

Caddede esnaflık yapan Akif İlhan " Yukarıdan gelen otomobil çocuğa çarptı. Onu almaya gelen ambulansta kaza yaptı. Diğer ambulansta çıkamadı yaralıyı aşağıya taşıdık. Belinde ve ayağından yaralanmıştı. Ayağında kanama vardı. Belini oynatamıyordu" diye konuştu. (DHA)

[old_news_related_template title="Hurdaya dönen otomobilden burnu bile kanamadan kurtuldu" desc="Muğla’nın Fethiye ilçesinde takla atarak hurdaya dönen otomobilin kadın sürücüsü kazayı hafif atlattı. Sürücü kadın hurdaya dönen otomobilden burnu bile kanamadan kurtuldu. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/01/18/iecrop/kaza-iha_16_9_1610965332.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/hurdaya-donen-otomobilden-burnu-bile-kanamadan-kurtuldu-6216450/"]

[old_news_related_template title="Haliç Köprüsü'nde feci kaza: 2 ölü" desc="Eyüpsultan D-100 Karayolu Haliç Köprüsü üzerinde çekici, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ekibine ait kamyona çarptı. Kazada çekicinin sürücüsü ve İBB'ye bağlı kamyonun sürücüsü hayatını kaybetti. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/01/17/iecrop/halic-kaza-dha_16_9_1610863522.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/halic-koprusunde-feci-kaza-2-olu-6214852/"]