CHP Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, öğlen saatlerinde Niğde-Adana yolunda trafik kazası geçirdi. Kuşoğlu’nun yaralanmadığı, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kaza haberini 26. Dönem CHP Ardahan 2. Sıra Milletvekili Adayı Erdem Uygur, sosyal medya hesabından duyurdu. Uygur, "Niğde - Adana yolunda yüreklerimizi ağzımıza getiren bir trafik kazası geçiren Genel Başkan Yardımcımız, Ankara Milletvekilimiz Sn. Bülent Kuşoğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu bilgisini aldım. Sn. @bkusoglu‘ya geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

AKP'Lİ ŞAHİN DE AYNI YERDE KAZA YAPMIŞTI

Kazadan çok kısa süre önce TBMM İdare Amiri ve AKP Gaziantep Milletvekili Ali Şahin’in de 20-30 metre kadar ileride benzer biçimde kaza yaptığı belirtildi.

AKP’li Ali Şahin, öğlen saatlerinde Niğde-Adana yolunda kaza geçirdiklerini, zorlu hava şartlarından dolayı mahsur kaldıklarını ve acil yardım istediklerini duyurmuştu.



[old_news_related_template title="3 yolcu otobüsü kaza yaptı! Ölü ve çok sayıda yaralı var" desc="Konya'da, art arda kazalar meydana geldi. Sabah saatlerinde yaşanan tur otobüsü kazasında bir Rus turist yaşamını yitirdi, 29 kişinin de yaralandı. Kentte bu kazdan sonra 2 yolcu otobüsü da kaza yaptı. Bu kazalarda da biri ağır 12 kişi yaralandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/04/10/iecrop/kaza-iha21_17582630_16_9_1618065101.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/3-yolcu-otobusu-kaza-yapti-olu-ve-cok-sayida-yarali-var-6365523/"]