CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, AKP’li Büyükşehir Belediyesi hakkında açıklamalarda bulundu. Sarı, şunları söyledi:

* Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Susurluk’ta bir firma ya da şahıstan pazarlık usulüyle bir takım teminler yapmış. Araştırmamıza göre nalburiye hizmeti veriyor.

* Bu firma Büyükşehir Belediyesi’ne 275 bin liralık boru, 301 bin liraya çim traktörü, 293 bin liralık boru, 296 bin liralık kanalizasyon tamir tadilat malzemesini vermiş.

* Bu şahsın Susurluk’ta ikamet ettiği yer neresidir. Birlikte araştırıp öğrenebiliriz. Kiminle aynı köyde yaşıyor bunu da tespit etmemizde fayda olduğuna inanıyorum.

* Enteresan kısım bu nalbur arkadaşımızın 200-300 bin liralık sürekli aynı alımların devamında 1 milyon 150 bin liraya tek kullanımlık maske vermesi.

* Nalburdan 1 milyon TL’lik maske alınmış. Yöntemine bakalım ihaleyle mi alınmış hayır pazarlık usulüyle alınmış.

* Bu yetmemiş aynı nalburdan 1 milyon 860 bin liraya yine tek kullanımlık maske alınmış. Bir ay arayla 3 milyon liralık maske alınmış Susurluk’taki bir nalburdan.

* Bu bahsettiğimiz 3 milyon bizim kendi ilçe belediyelerimizin bazılarının bütçelerinin yarısını oluşturuyor.

[old_news_related_template title="CHP'li Özel'den Bakan Koca'ya: Arkanızda saray rejimi durmuyorsa parlamento var" desc="Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Çin'in Sinovac aşısıyla ilgili '100 milyon aşının gelmesi gerekiyordu, yollamadılar' açıklamasına tepki gösteren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, 'rkanızda saray rejimi durmuyorsa parlamento var, biz varız!' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/04/29/iecrop/ozgur-ozel-depo-1_16_9_1619727188.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/chpli-ozelden-bakan-kocaya-arkanizda-saray-rejimi-durmuyorsa-parlamento-var-6403842/"]