CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba başkanlığındaki Esnaf Masası heyeti Niğde'de esnafların sorunlarını dinledi. Bir manava giren Ağbaba'ya esnaflar iş yapamamaktan ve ödeyemediği faturalardan dert yandı.

"10 KASA DOMATES ALIYORSAK BUNUN EN AZ 4-5 KASASI ÇÖPE GİDİYOR"

Ürünlerinin alıcısı olmadığı için çürüdüğünü belirten manav esnafı, "Vatandaşın alım gücü olmadığı için meyvelerimiz ve sebzelerimiz çürüyor, çöpe atmak zorunda kalıyoruz. 10 kasa domates alıyorsak bunun en az 4-5 kasası çöpe gidiyor" dedi.

Manav sahibi ise, "Su kesik, 3 bin 200 lira elektrik borcu var ödeyemedim. Bin liram olsa ödeyeceğim, yapılandıracağım. Hiç destek almadım" dedi.

[old_news_related_template title="CHP'li Ağbaba’dan Erdoğan’a ‘uçak’ yanıtı: Başta Katar’ın hediye ettiği uçağı satacağız" desc="CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba 'Neymiş, gelince uçakları satacakmış' diyerek Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt verdi. Gelişmiş dünya ülkelerindeki liderlere tahsis edilen uçak sayılarının Türkiye’nin çok altında olduğunu söyleyen Ağbaba, “Halkın ekonomik durumu ortadayken 13 değil, istersen 130 uçağın olsun, itibarla değil israfla anılırsınız. Bizim gelirimizin 20-30 katı olan ülkelerin uçak sayısına bakın bir de bizim uçak sayımıza bakın. O uçakları geldiğimiz gün satacağımızın bilinmesini istiyoruz. En başta da o Katar’ın hediye ettiği uçağı satacağız” dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/07/09/iecrop/agbaba-_16_9_1625852044.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/chpli-agbabadan-erdogana-ucak-yaniti-basta-katarin-hediye-ettigi-ucagi-satacagiz-6530721/"]