Muğla’nın Milas ilçesinde devam eden yangınları takip eden CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, bölgeden yaptığı canlı yayında şunlar söyledi:

* Yanıyor, yanıyor! İçimiz yanıyor! Ormanlar yanıyor, her yer yanıyor! Sesimize kulak veren yok! Bu ülkeyi yöneten Recep Tayyip Erdoğan yok, Orman Bakanı yok. Şu an burada vicdanlar, yürekler, ormanlar, canlar yanıyor! Ama sesimizi duyan yok! Saraylardan çıkın! Gelin burayı söndürün. Ne havada müdahale var, ne karada müdahale var. Milas, Ören, Çökertme, Fesleğen Yaylası yanıyor. Böyle giderse Milas yanacak. İktidarı göreve çağrıyorum, çıkın saraylardan, yazıklar olsun size.

[old_news_related_template title="CHP’li vekil böyle isyan etti: Artık yeter yanıyoruz" desc="Antalya’nın Manavgat ilçesi Kızıldağ'da yangın tüm hızıyla devam ediyor. Bölgede bulunan CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda, “Artık yeter elinizde ne kadar uçak varsa gönderin Manavgat ve Gündoğmuş' a. Yeter, yanıyoruz” diye isyan etti. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/03/iecrop/yaniyoruz-iha1_16_9_1628003659.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/chpli-vekil-boyle-isyan-etti-artik-yeter-yaniyoruz-6572706/"]