Olay, önceki gün Beylikdüzü’nde bulunan özel bir hastanede meydana geldi. İddialara göre, S.B. isimli hasta daha önce 2 kez boğaz ağrısı şikayetiyle hastaneye geldi. Olay akşamı yeniden hastaneye gelen adama doktor korona virüs testi olmasını talep etti.

Doktorun bu talebi üzerine aralarında tartışma çıktı ve S.B. doktorun eline vurdu. Yaşanan arbede sonrasında S.B. dışarı çıkıp iddiaya göre aracından silah alıp, tekrar hastaneye girmeye çalıştı. Bu sırada hastane çalışanları ve kapıdaki görevliler araya girerek S.B.’nin içeriye girmesine engel oldu.



BEYAZ KOD VERİLDİ

Acil de yaşanan olayın akabinde saldırıya uğrayan doktor emniyete ‘beyaz kod’ çağrısında bulundu. Çağrının üzerine polis ekipleri hastane önüne gelerek adamı gözaltına alındı. S.B. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. S.B. hakkın hastane çalışanları ve doktorun da şikayetçi olması üzerine yasal işlem başlatıldı.

YAŞANAN ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Yaşanan saldırı anları ise, hastanenin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, S.B.’nin doktor ile acilde yaşadığı tartışma ve arbede anları yer aldı. Görüntülerin devamında ise B.’nin hastane önünde de taşkınlık yapması sonrasında ise aracına giderek silah aldığı iddia edilen anlar yer aldı. Kamera kayıtlarının son anlarında ise polis ekiplerinin gelmesi ve S.B.’nin hem aracında hem de üstünde yaptığı arama görüldü. (İHA)

[old_news_related_template title="Hastanede terör estirdiler, savunmaları şoke etti" desc="Sivas Numune Hastanesi acil bölümünde hastane çalışanlarına saldırıp tıbbı malzemelere zarar veren 9 şüpheli, İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayın şüphelilerinden bir kadının “Utanacak bir şey yapmadık, sağlığımız için dövüştük” demesiyse hayrete düşürdü. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/04/14/iecrop/1-12_16_9_1618397991.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/hastanede-teror-estirdiler-savunmalari-soke-etti-6372811/"]