Partisinin Rize 7. Olağan Kongresine katılmak ve hafta sonunu memleketinde geçirmek üzere geçtiğimiz Cuma günü kente gelen AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, baba ocağı Güneysu ilçe belediyesini de ziyaret etmişti.

Belediye Başkanı Rıfat Özer ile görüşen ve bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güneysu ziyaretin ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi kampüsünde Selçuklu ve Karadeniz mimarisi özelliklerini taşıyan Ahmet Erdoğan Camii'nin açılışını gerçekleştirerek, cuma namazını kılmıştı.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer ise dün yapılan kongreye katılamama sebebini sosyal medya hesabından açıkladı. 3 gün önce Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yan yana olan Özer, "Temaslı şüphesiyle İzolasyondayım. Bu yüzden il kongremizi TV'den izliyoruz. Bu onurlu davanın bayrağını taşımaya devam edecek olan İl Başkanımız İshak Alim ve ekibini tebrik ediyor. Başarılar diliyorum. Gururumuzsun Recep Tayyip Erdoğan" diye yazdı.

Belediye Başkanı Özer, makamında ağırladığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye sundu. Bu sunum sırasında ikilinin maskesiz poz verdiği ortaya çıktı.

PROGRAMINI DEĞİŞTİRDİ, ELAZIĞ'A GİTTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir sonraki gün ise Rize-Artvin Havalimanı inşaatı ve Ayder Yaylası Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmalarını inceleyeceği ziyaretlerini iptal etmişti Erdoğan, Elazığ'da vefat eden Hafız Abdullah Nazırlı'nın cenazesine katılmak üzere Güneysu ilçesinden helikopterle Trabzon Havalimanı'na hareket etti. Erdoğan, buradan da uçakla Elazığ'a geçmişti.

"SALON LEBALEB DOLU" DEMİŞTİ

Cenaze töreninin ardından Rize'ye dönen Erdoğan'ın dün katıldığı AKP İl Kongresi'nde "Salgının olduğu bir dönemde kongre yapıyoruz ve Rize'de salon lebaleb dolu" diyerek kalabalığı övmesi dikkati çekmişti. (İHA)


[old_news_related_template title="AKP kongresinde gerginlik: Parti zenginler kulübü haline geldi" desc="AKP Konya İl Kongresi’nde gergin anlar yaşandı. AKP Konya İl Başkan Adaylığı için Divan’a listesini sunan Müşerref Özden’in adaylığı kabul edilmeyince duruma tepki gösterdi. Özden, “Maalesef AK Parti kalesi Konya’da kaybediyor. Sözde Ömer gibi olanlar, Ömer gibi olanlara savaş açıyorlar. Parti zenginler kulübü haline geldi” dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/02/15/iecrop/kongre2_16_9_1613403522.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/akp-kongresinde-gerginlik-parti-zenginler-kulubu-haline-geldi-6261656/"]

[old_news_related_template title="AKP kongreleri 'mesafe' tanımıyor" desc="Pandemi sürecinde sosyal mesafe kuralının hiçe sayıldığı AKP il, ilçe ve kadın kolları kongrelerine yenileri eklendi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/02/08/iecrop/kongre2_16_9_1612783969.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/akp-kongreleri-mesafe-tanimiyor-6249624/"]