Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

* Dünyanın ciddi bir bocalama dönemine girdiği salgın sürecinde Türkiye olarak üretim çarklarını hiç durdurmayarak, yatırımları teşvik ederek kendimizi diğer ülkelerden ayrıştırdık.

* Geçtiğimiz yıl tüm dünya küçülürken bizim büyümeye devam etmemiz bu gerçeğin en somut ifadesidir.

* Bu yılın ilk ve ikinci çeyreğindeki ciddi büyüme rakamları, doğru istikamette gittiğimiz işaret ediyor.

* Birileri, ülkemiz hangi güzel haberlerle sevinirse sevinsin, milletimiz hangi imkanlara kavuşursa kavuşsun felaket tellallığı yapmaktan geri durmuyor.

"ALLAH ŞİFA VERSİN"

* Kılıçdaroğlu görüntülerden çok alınmış. Görüntülerdeki kişinin ben olduğumu söyleyerek rapor almam gerektiğini söylemiş. Aramızda doktor arkadaşlar varsa bu durumu açıklasın.

* Ülkede hem CHP hem de ülke siyaseti açısından acilen müdahale edilmesi gereken bir durum olduğu açıktır. Bize düşen Allah şifa versin demektir.

* Dünyada uyuşturucu mücadelesi referans olarak alınan bir ülkede bu tür ithamları dile getirmenin ardında başka niyetler olduğu açıktır.

"MEMURLARIMIZ DA İŞÇİLERİMİZ DE TOPLU SÖZLEŞMEDEN MEMNUN"

* İşçiye, emekliye, işadamına, çiftçiye hakaret ederek iktidara gelebileceklerini sananları acı tebessümle takip ediyoruz. Memurlarımız da işçilerimiz de toplu sözleşmeden memnun.

3600 EK GÖSTERGE

* Diline 3600 ek göstergeyi dolamış, bu sözü veren biziz. Önümüzdeki yılın sonuna kadar bu meselenin çözüleceğini beyan eden biziz. Bu zat neyi konuşuyor?

* Kendi aklınca şehitlerden gazilere her kesimi kışkırtmaya çalışan bu kişi en çok destek verdiğimiz çiftçilerimize de bulaşmış.

* Biz yaptıklarımızı söylüyoruz güya kendince tarım denklemi kuruyor. Söylediği şeyin çiftçiyi bugünkü seviyesinin geriye düşüreceğinin farkında değil. O derece şuursuz.

[old_news_related_template title="Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a jet yanıt: Sağlık raporu almalıdır, hem de hemen!" desc="Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Biz yeni anayasa diyoruz, birileri de çıkıyor 'Gerekirse ilk 4 maddeyi de değiştiririz' diyerek hemen PKK güdümündeki siyasi yapıya göz kırpmaya çalışıyor' sözlerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sert yanıt verdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/10/06/iecrop/detay-kopya-5_16_9_1633518586.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/kemal-kilicdaroglundan-erdogana-jet-yanit-saglik-raporu-almalidir-hem-de-hemen-6690598/"]