Olay, saat 20.00 sıralarında Ataköy Mahallesi'nde bulunan bir çiftlik evinde meydana geldi. M.A. uzaktan akrabası N.A.'nın çobanlık çiftlik evine giderek kendisinden hayvan istedi. İddiaya göre alkollü olan M.A, bu isteğini reddeden 33 yaşındaki kadını darp etmeye çalıştı. Bunun üzerine N.A., av tüfeğiyle M.A.'ya dört el ateş etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Hastaneye kaldırılan M.A. hayatını kaybederken; zanlı N.A. ile olaya tanıklık eden çiftlik sahibi A.T. gözaltına alındı. N.A. ilk ifadesinde kocası ile M.A. arasında daha önceden kız alıp verme meselesi yüzünden anlaşmazlık olduğunu söyledi. (İHA-DHA)



[old_news_related_template title="İşkenceci eşini öldüren Melek İpek olay gününün detaylarını anlattı" desc="Antalya'da çıplak bir şekilde işkence görüp, kendisini ölümle tehdit eden 12 yıllık eşi Ramazan İpek'i (36) öldüren Melek İpek (31) hakim karşısına çıktı. Melek İpek, ifadesinde olay gününün detaylarını anlattı. Öte yandan mahkeme heyeti, Melek İpek'in tutukluluğunun devamına karar verdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/03/15/iecrop/melek-ipek-dha-1_16_9_1615834103.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/iskenceci-esini-olduren-melek-ipek-olay-gununun-detaylarini-anlatti-6315834/"]