Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Ankara’da saldırıya uğrayan Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu’na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından da yayınlayan Ahmet Davutoğlu, "Alçakça bir saldırıya uğrayan Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi dostum Orhan Uğuroğlu ve değerli ailesine, eşim Sare hanımla birlikte geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Bağımsız gazetecilerin yazdığı gerçeklerden korkanlar kaybetmeye mahkumdur" dedi.

[old_news_related_template title="Ankara'da bir saldırı daha! Önce siyasetçi sonra da gazeteci dövüldü" desc="Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ın evinin önünde sopayla dövülmesinden ardından bir saldırı daha... Yeniçağ gazetesinin Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu evinin önünde üç kişi tarafından dövüldü. Ankara Emniyet Müdürlüğü, 3 kişinin yakalanarak gözaltına alındığını, bir kişinin de arandığını duyurdu. Öte yandan saldırı anı da bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/01/15/iecrop/orhan-uguroglu-dha-1_16_9_1610735057.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/son-dakika-ankarada-bir-saldiri-daha-once-siyasetci-sonra-da-gazeteci-dovuldu-6212646/"]