Kocaeli’nin İzmit ilçesinde Engin E. isimli bir engelli vatandaşı acımasızca döven Fırat Kaya'nın görüntüleri sosyal medyada büyük tepki topladı. Kendisinin de işitme ve konuşma engelli olduğu öğrenilen Fırat Kaya dün Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Ters kelepçe ile emniyete götürülen zanlının işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği öğrenildi.



YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Engelli vatandaşı acımasızca darp eden Fırat Kaya, sosyal medyada büyük tepki topladı. Polis ekiplerince yakalanan ve gözaltına alınan ‘Delikanlı’ lakaplı Fırat Kaya’nın dehşet verici şiddet görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde Fırat Kaya’nın yine kendisi gibi engelli bir vatandaşı darp ettiği görülüyor. Bir diğer görüntüde ise Fırat Kaya’nın da içinde olduğu bir grubun kavga görüntüleri görülüyor.

[old_news_related_template title="Hem öldüresiye dövdü, hem de kanlı resimleri zorla paylaştırdı" desc="İşitme engelli E.E.’yi eşcinsel olduğu gerekçesiyle döven ve kanlı görüntüleri sosyal medyada yayınlayan Fırat Kaya, 'kendisine cinsel ilişki teklif ettiği' için saldırdığını iddia etti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/03/26/iecrop/gay_16_9_1616756345.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/hem-olduresiye-dovdu-hem-de-kanli-resimleri-zorla-paylastirdi-6336584/"]

[old_news_related_template title="Sosyal medya ayağa kalktı! #FıratDelikanlıTutuklansın" desc="Sosyal medyada Fırat Delikanlı ismini kullanan Fırat Kaya'nın eşcinsel bir genci dövüp paylaştığı görüntü sosyal medyayı ayağa kaldırdı. İşitme engelli bir genci ve kız arkadaşını da dövdüğü görüntüleri paylaşan Kaya için #FıratDelikanlıTutuklansın etiketiyle 50 binden fazla tweet atıldı. Kaya Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nün Gölcük'te yaptığı operasyonla yakalandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/03/25/iecrop/firat-delikanli-foto-twitter_16_9_1616663487.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/sosyal-medya-ayaga-kalti-firatdelikanlitutuklansin-6334455/"]