Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekibinin liman sahasında denetimi sırasında çektiği görüntülerde bir yük gemisinden renkli bir sıvının denize akıtıldığı görülüyor. Görevliler denizi kirleten gemiye botla yanaşarak uyarılarda bulunuyor.

GÖRÜNTÜYÜ PAYLAŞTI

CHP’li Başkan Seçer, denizi kirleten geminin görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşarak isyan etti. Bir yandan orman yangınlarıyla uğraşırken bir yandan da deniz kirliliği ile ilgilendiklerini belirten Seçer, “Denizimizi kirletenleri bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da en ağır şekilde cezalandıracağız!” ifadelerini kullandı.

"BU ÇİRKİNLİĞİ SİZİNLE PAYLAŞIYORUM"

“Bir yandan yanan ormanlarımızı korumaya çalışırken, az önce Mersin limanı MIP 2 Rıhtımında çevre koruma ekibimizin çektiği bu çirkinliği sizinle paylaşıyorum” diyen Seçer, “Denizimizi kirletenleri bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da en ağır şekilde cezalandıracağız!” ifadelerini kullandı.

[old_news_related_template title="Yangında evi yanan Urkiya Özer: Tırnaklarımla kazıya kazıya 35 senemi verdim, ben herhalde o sefayı hak etmemişim" desc=" Manavgat'taki yangında evini kaybeden Urkiya Özer, yaşadığı felaketi İYİ Parti lideri Akşener'e anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı. Özer, 'Evim bana göre bir cennetti. Tırnağım sızıya sızıya, çalışa çalışa 35 senemi verdim. Biz gördük Allah kimseye göstermesin ama bu yeşillik bir daha gelmez. Evim yansaydı da bahçem kalsaydı, bir çadır kurar otururdum o yeşilliğin içinde. Yeşillik gelesiye yıllar geçer. Biz 35 senede bu hale getirdik. Bir 35 sene daha ömrüm yetmez. Gençken iyi bir hayat süremedim. Şimdi 2 oğlum var evlendirdim, yeni bir hayat sürecektim. Evimi döktüm, yaptım, her aletimi yeni aldım. Evimi gelin ettim ama benim evim gelinliği kabul etmedi. Ben de heralde o sefayı hak etmemişim' diyerek acısını anlattı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/01/iecrop/90ff746b-2b69-40e4-839c-8149d057c877_16_9_1627832837.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/yanginda-evi-yanan-urkiya-ozer-tirnaklarimla-kaziya-kaziya-35-senemi-verdim-ben-herhalde-o-sefayi-hak-etmemisim-6569018/"]