Olay, gece saatlerinde Arnavutköy Fatih Caddesi üzerinde bulunan Deva Partisi Arnavutköy İlçe Başkanlığı’nda meydana geldi.

Gece saat 03.00 sıralarında parti binası önüne gelen bir kişi parti binasını hedef alarak peş peşe ateş ederek kaçtı. Açılan ateş sonucunda kurşunlar binanın camlarına isabet etti.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Saldırıda herhangi can kaybı yada yaralanma yaşanmazken, olayı anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde parti binasına doğru yürüyen bir kişinin belinden silahı çıkararak, binayı hedefleyip peş peşe ateş ettiği görülüyor. Silahlı kişinin daha sonra koşarak uzaklaştığı kameraya yansıyor.



BABACAN: HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN

Olayın ardından DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla saldırıyı kınadı. Babacan, "Gece saatlerinde partimizin Arnavutköy İlçe Başkanlığına gerçekleştirilen silahlı saldırıyı kınıyorum. Olayın faillerinin bir an önce tespit edilip yakalanmasını temenni ediyorum. Arnavutköy teşkilatımız başta olmak üzere hepimize geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.

ERHAN EROL: YARALI YA DA CAN KAYBI OLMAMASI EN BÜYÜK TESELLİMİZ

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Erhan Erol ise, "Arnavutköy İlçe Başkanlığımıza  kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yapılan saldırıyı kınıyorum.  Yaralı ya da can kaybı olmaması en büyük tesellimiz. Suçluların tespiti ve gereken cezayı alması için olayın takipçisi olacağız. Bütün DEVA teşkilatına geçmiş olsun." paylaşımında bulundu.

[old_news_related_template title="DEVA Partisi'nden Ali Erbaş çıkışı: Anayasayı açıkça ihlal etmektedir" desc="DEVA Partisi Sözcüsü İdris Şahin, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın tartışma yaratan tutum ve açıklamalarıyla ilgili, 'Anayasayı açıkça ihlal etmektedir' diye konuştu. Şahin, 'İktidarın sosyal medyaya sansür koymak üzere getirdiği yasayı Diyanet İşleri Başkanının eliyle topluma pazarlamasına müsaade etmeyeceğiz.' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/10/iecrop/5b0a2ea6-49b1-46ab-83b1-7c3c79aebd0a_16_9_1631263787.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/deva-partisinden-ali-erbas-cikisi-anayasayi-acikca-ihlal-etmektedir-6641327/"]