Sedanur Öz ve Emirhan Yaldız, İnegöl'de bir düğün salonunda düzenlenen törenle evlendi. Nikah masasına oturan çifte, nikah memuru evlilik soruları yönetti.

Nikah memurunun "Hastalıkta sağlıkta, iyi günde kötü günde bir arada olmak için evlenmeyi kabul ediyor musun" sorusuna gelin Sedanur Öz, 'evet' cevabı verdi.

Nikah memuru daha sonra ise aynı soruyu damada sordu. Damat Emirhan Yaldız, soruyu duyar duymaz nikah masasından kalkarak düğüne katılan arkadaşlarının yanına gitti.

Arkadaşlarının "Evlilik zor. İzin almadan evden çıkamayacaksın. Son pişmanlık fayda etmez. Ölmek var dönmek yok" söylemlerini duyan damat koşarak nikah masasına yönelip 'evet' cevabını verdi.

DAMAT, SAĞDICININ OMUZLARININ ÜZERİNE ÇIKTI

Bu kez de nikah memuru işi zorlaştırdı ve damattan, sağdıcının omuzları üzerine çıkarak 'evet' cevabını salondaki davetlilere duyurmasını istedi.

Memurunun talebini yerine getiren damadın arkadaşının omzunda bir kez daha 'evet' demesi misafirleri gülümsetti. DHA

[old_news_related_template title="Sözleri tepki toplayan THK Başkanı Aşçı'dan yeni açıklama: Düğüne değil nikaha gittim" desc="Türkiye'nin ciğerleri yanarken düğüne gittiğini açıklayan Türk Hava Kurumu Kayyum Heyeti Başkanı Cenap Aşçı, eleştiriler üzerine, 'Ben düğün değil bir nikaha katıldım. Biz düğünde eğlenmedik, halay çekmedik, göbek atmadık. Ben uçak, helikopter başında değildim. Türk Hava Kurumu’ndaki genel başkanlık makamında olmam ile o nikahta bulunmam arasında bir fark yok. Abartıldığını düşünüyorum' açıklaması yaptı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/07/30/iecrop/thk-sozcu_16_9_1627657999.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/sozleri-tepki-toplayan-thk-baskani-ascidan-yeni-aciklama-dugune-degil-nikaha-gittim-6565508/"]