Efeler Mahallesi Ege Caddesi üzerinde bulunan Maliyeciler Sitesi'nde yaşayan Kemal Küçük (85) ve Müşerref Küçük (83) çifti, elektrikli battaniyeyi fişe takıp uyudu. Bir süre sonra elektrikli battaniyenin arızalanması sonucunda battaniye yandı. Bugün saat 02.30 sıralarında evden yükselen dumanı gören komşuları durumu itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kontrol ettikleri evde yaşlı çifti bulundukları yerde  hareketsiz  buldu.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Küçük çiftinin öldüğü belirlendi. İtfaiye ekiplerinin yaptığı ilk incelemede ise, elektrikli battaniyenin tutuşması sonucu yangının başladığı kaydedildi. Küçük çiftinin cenazeleri, Didim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)


[old_news_related_template title="Fatih'te yangın: Otellerdeki turistler büyük panik yaşadı" desc="İstanbul Fatih'te gece saatlerinde 4 katlı bir binanın çatısında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine giden itfaiye ekipleri yanan çatıya müdahale ederken, yangın çıkan sokakta bulunan otellerde kalan turistler bavullarını da alarak sokakta bekledi. Yangın sonrası herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken binanın çatısında hasar meydana geldi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/02/17/iecrop/fatih-yangin-dha-172127291_17212729_16_9_1613531170.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/fatihte-yangin-otellerdeki-turistler-buyuk-panik-yasadi-6264235/"]