Deprem ülkesi olan ve birçok şehri fay hattı üzerinde bulunan Türkiye’de hemen her gün depremler meydana geliyor. Bu özellikle Ege bölgesi ve denzin çok sayıda deprem yaşandı.

SON DEPREMLER LİSTESİ

Yaşanan depremlerin saatini ve büyüklüğünü anlık olarak takip etmek mümkün. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem- Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi (BDTİM) tarafından kaydedilen depremlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

DAKİKA DAKİKA SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

AFAD SON DEPREMLER

[old_news_related_template title="'Beklenen büyük deprem yerine Kanal İstanbul'a enerji harcamak ülkeye yapılacak en büyük ihanettir'" desc="İYİ Parti İBB Meclis Üyesi Trafik ve Ulaşım Komisyonu Üyesi Dr. Suat Sarı, Kanal İstanbul'a harcanacak bütçe ile beklenen İstanbul depremi için mevcut yapıları güçlendirme çağrısında bulundu. Sarı yaptığı yazılı açıklamada, 'İstanbul’da beklenen deprem için mevcut yapıları güçlendirmek, katma değerli teknolojik ürün için eğitime yatırım yapmak gibi aklın yolunda gitmek var iken Kanal İstanbul gibi bilim dışı politik rant projelerine enerji harcamak ülkeye yapılacak en büyük ihanettir' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/07/01/iecrop/kanal-ist-dha-1_16_9_1625160370.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/beklenen-buyuk-deprem-yerine-kanal-istanbula-enerji-harcamak-ulkeye-yapilacak-en-buyuk-ihanettir-6516542/"]