Yeniden Refah Partisi'inden yapılan açıklamada, "Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan'ın Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesine dün yapmış olduğu ziyaretin ardından; ilçe başkanımız Mehmet Akif Çetin, bugün bir saldırıya uğramıştır. Bu saldırıyı gerçekleştirenleri şiddetle kınıyor, başkanımıza acil şifalar diliyoruz" denildi. Mehmet Akif Çetin'in hastanede yaralı olduğu görüntülerin fotoğrafı Yeniden Refah Partisi'nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

ERBAKAN: ŞİDDETLE KINIYORUM

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ise, “Yeşilhisar İlçe Başkanımız Mehmet Akif Çetin’e yapılan menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum” mesajı paylaştı.



İLÇE İLÇE ESNAFI ZİYARET ETTİ

Erbakan, geçtiğimiz gün Kayseri’de bir dizi ziyarette bulunmuş ve açıklamalar yapmıştı. Sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya gelen Erbakan, Tomarza, Develi, Yahyalı, İncesu, Yeşilhisar ilçelerinde esnaf ziyaretlerinde bulunmuştu. Erbakan’ın bu ziyaretlerinden sonra Yeniden Refah Partisi, “AKP hükümetine önerilerimiz” başlığında hükümetin ekonomi politikalarını eleştiren bir bildiri yayımlamıştı.

[old_news_related_template title="Erbakan'dan yeni açıklama: Aşı değil gen değiştirici" desc="Covid-19’a karşı aşı olmayan ve PCR zorunluluğuna da karşı çıkan YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, mRNA teknolojisinin geni değiştirmek için geliştirildiğini iddia ederek, “Hücre içinde saklı genetik kodu tahrip ettiğinizde ‘tek gözlü, kuyruklu, tüm vücudu kılla kaplı çocuklar’ doğmuştur. Yani bu aslında bir aşı değil, bilimsel adıyla ‘gen terapisi’ yani bir ‘gen değiştiricidir” dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/15/iecrop/erbakan_16_9_1631720818.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/erbakandan-yeni-aciklama-asi-degil-gen-degistirici-6651298/"]

[old_news_related_template title="Erbakan'dan yeni aşı açıklaması: Ruhsatı olmayan hiçbir aşı güvenli değil" desc="Zorunlu PCR testi ve aşıya karşı olduğunu açıklayan ve Danıştay’a iptal davası açan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Bizim için faz aşamalarını tamamlanmamış, ruhsatsız ve lisanssız tüm aşılar aynıdır. Türk aşısı dahil olmak üzere, faz ve ruhsat aşamaları bitmemiş hiçbir aşının uygulanmasını doğru bulmuyoruz” dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/18/iecrop/detay-kopya-7_16_9_1631883414_16_9_1631959165.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/erbakandan-yeni-asi-aciklamasi-ruhsati-olmayan-hicbir-asi-guvenli-degil-6656484/"]