CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hitaben "Sizi seçimle indirdikten sonra vatana ihanetten yargılanmanız için bütün gücümle çalışacağım" demişti.

AKP cephesinden Aykut Erdoğdu'ya peş peşe sert yanıtlar gelirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da CHP'li vekile 250 bin liralık tazminat davası açtığı öğrenildi.

SAVCILIK SORUŞTURMA AÇTI

Aykut Erdoğdu hakkında Cumhurbaşkanına hakaret teşkil eden sözler sarf ettiği iddiasıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vekili tarafından verilen şikayet dilekçesi üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

[old_news_related_template title="AKP'li Ömer Çelik'in ifadelerine CHP'li Aykut Erdoğdu'dan yanıt" desc="AKP Sözcüsü Ömer Çelik, CHP'li Aykut Erdoğdu'ya tepki gösterdi. Çelik, 'Cumhurbaşkanımızı 'vatana ihanetten' yargılamaktan bahseden seviyesizlik aynı Yassıada zihniyeti gibi kendini ifade etmiş. Şehit Başbakanımız Menderes'in katillerinin diliyle konuşmaya devam ediyorlar' dedi. Çelik'e yanıt veren Erdoğdu ise 'Siz benim gözümde vatana ihanet çetesisiniz... Ve ben bu milleti tanıyorsam... Alayınız hesap vereceksiniz' ifadelerini kullandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/05/04/iecrop/omer-celik-aykut-erdogdu-dha-1_16_9_1620162629.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/akpli-omer-celikin-ifadelerine-chpli-aykut-erdogdudan-yanit-6413846/"]