Pamukkale ilçesi Zeytinköy Mahallesi'nde 4 yıldır birlikte yaşayan Murat Avcı (41), ve Dilek K. (34), kullandığı araçla gece saatlerinde kaldıkları apart dairesine geldi. Daha sonra Dilek K.’nin çığlıkları üzerine çevredeki vatandaşlar yardıma koştu.

Avcı’nın aracın altında kaldığını gören vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalede bulunduğu Avcı’nın olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Hayatını kaybedeb Avcı'nın ayrıca evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi.



KADININ İFADESİ GÜVENLİK KAMERESIYLA ÇELİŞTİ

Bölgeye sevk edilen Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro dedektifleri Dilek K.’nin ilk ifadesini ile çevreden topladığı güvenlik kameralarının örtüşmediğini tespit etti. Alkolün etkisindeki Dilek K.’nin ifadesine göre çiftin kavga ettiği olay anında Avcı’yı fark etmediğini söylediği öğrenildi.

Çevredeki güvenlik kameralarında ise Dilek K.’nin araca tutunan Avcı’yı birkaç metre sürüklediği ardından dönüş yaparak üzerinden geçtiği belirlendi. Cinayet şüphelisi Dilek K., gözaltına alındı.

Murat Avcı


ARACIN İÇİNDE OTURDU POLİS GÖRÜNCE AĞLAMAYA BAŞLADI

Yaşananları evinin balkonundan cep telefonuyla kaydeden gördü tanığı, Dilek K.’nin olayın ardından aracından inmediğini, bir süre telefon görüşmesi yaptığını ve polis ekiplerini görünce aşağıya inip bağırmaya başladığını iddia etti.

Kaydedilen görüntülerde, Dilek K.’nin birkaç kez erkek arkadaşının tekerin altında ezilen cansız bedeninin yanına gittiği, çığlıklar attığı, “Sen nasıl bu hale geldin Murat. Kalk Murat kalk, kalk ne olursun” diye feryat ettiği anlar ve gözaltına alınıp ekip otosuna bindirilmesi yer aldı.

Savcı ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin detaylı incelemelerinin ardından Avcı’nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesine sevk edildi.

2,09 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKAN KADIN: HİÇ BİR ŞEY HATIRMAIYORUM

Gözaltına alınan Dilek K., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliye sevkinde kendisine yöneltilen soruları cevaplamazken, yüzünü kapatması dikkatlerden kaçmadı. 2,09 promil alkollü olduğu anlaşılan Dilek K.’nin emniyetteki ifadesinde ise alkolün etkisiyle olayı hatırlamadığını söylediği öğrenildi. (İHA)