Alanya'nın Avsallar Mahallesi'nde oturan Beyza Yurttaş'ın eski sevgilisi B.Y., 2 gün önce genç kadını otomobiline bindirip, darbetti. Bayılana kadar dövülen Beyza Yurttaş, daha sonra eski sevgilisi tarafından evinin önüne bırakıldı. Kendine gelen Yurttaş, jandarmaya giderek şikayetçi oldu. Jandarma olayın ardından B.Y.'yi gözaltına aldı. Karakolda ifade veren B.Y. işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.



Beyza Yurttaş'ın dövüldükten sonra tanınmaz hale geldiğini gösteren fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. Genç kadının yüzü gözü şiş ve kan içindeki fotoğrafları sosyal medyada bir anda yayıldı. Sosyal medya kullanıcıları olaya tepki gösterdi.

"ÖLMEK İSTEMİYORUM"

Beyza Yurttaş, tanınmaz hale gelen yüzü ve vücudunun kan içindeki fotoğraflarını kendi sosyal medya hesabından, "Ölmek istemiyorum, bana yardım edin" diye paylaştı.  (DHA)

[old_news_related_template title="Kadınlar İstanbul’un ortasına dev afiş astı: Ölmek istemiyorum" desc="Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu, İstanbul’un kalabalık güzergahlarından olan Zincirlikuyu’ya dev bir şikayet dilekçesi astı. Bir kadının ‘Ölmek istemiyorum’ şeklindeki yazılı açıklaması olan dev dilekçe ile ilgili platform tarafından yapılan açıklamada, “Kadınlar yaşamak için defalarca dilekçe vermek zorunda kalmasın diye İstanbul Sözleşmesi'ni uygulatacağız” denildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/04/01/iecrop/1-14_16_9_1617278755.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/kadinlar-istanbulun-ortasina-dev-afis-asti-olmek-istemiyorum-6347454/"]