Eskişehir'de cep telefonu dükkanı bulunan karı-kocadan haber alamayan İzmir'deki yakınları polise hayatlarından endişe ettiklerini söyleyerek ihbarda bulundu.

Çiftin kısa bir süre önce taşındığı Odunpazarı ilçesi Deliklitaş Mahallesi Hamamyolu Caddesindeki bir apartmanın 5'inci katına giden polis ekipleri cevap alamadı.

Çilingir yardımıyla girilen evde karı-koca ile çiftin çocuğu ölü olarak bulundu.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince yapılan incelemede 3 kişinin bıçakla öldürüldüğü tespit edildi.

Evde Olay Yeri İnceleme ekiplerince detaylı inceleme yapılırken, apartman çevresindeki MOBESE ve güvenlik kameraları da incelemeye alındı. Soruşturma sürüyor.

MORGA KALDIRILDILAR

Yaklaşık 3 saat süren detaylı araştırmanın ardından anne, baba ve çocuğun cansız bedeni otopsi için Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Acı haberi duyarak evin önüne gelen çiftin arkadaşları ise gözyaşlarına boğuldu.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince başlatılan cinayet soruşturması sürüyor. DHA

[old_news_related_template title="Sopa ve zincirlerle birbirlerine saldırdı" desc="Kayseri’de yaşayan yabancı uyruklu 2 grup arasında sopalı ve zincirli kavga çıktı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/02/16/iecrop/kavga-foto-iha_16_9_1613472833.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/sopa-ve-zincirlerle-birbirlerine-saldirdi-6263109/"]