Gazeteci Şule Aydın, Antalya’da köyleri gezerken evleri zarar gören bir kadının gelen ekiplere gösterdiği tepkiyi görüntüledi. Evinin yıkılmasını istemediğini söyleyen genç kadın, "10 tane villa da verecek, havuzu da yapacak, tiftik de verecek istemiyorum ben istemiyorum. Çocukluğumun anısının gitmesini ben istemiyorum ki. İstemiyorum villasını da evini de. Yıkılacak deniliyor, yıktırmam. Dursun burada, dursun" diye konuştu.



"YILANDAN KORKARIM ONA BİLE HASRET KALDIM"

Geceyi burada geçirdiğini de açıklayan afetzede kadın, "Alanda yattım, niye yattın diyen oldu mu bana? Yok burada bir şey gidin. Biz yanmayız, bizden kötüleri de var. Gelenlere gidin dedim, Kalemler'e gidin dedim. İzleyip ağladım sabaha kadar. Yılandan korkuyorum, ona bile hasret kaldım. Yok kuş uçmuyor. Üstümde yattı kurbağa, alıp fırlatamadım" ifadelerini kullandı.

[old_news_related_template title="Türkiye'nin konuştuğu fotoğraftaki kadının kızı: Annem alzheimer hastası, evinin yandığından haberi yok" desc="Antalya Manavgat'taki yangın, 7'nci günde de devam ederken, birçok mahallede evler, kullanılamaz hale geldi. Yangında küle dönen evinin önüne attığı yatakta uyurken çekilen fotoğrafı sosyal medyada binlerce kullanıcı tarafından paylaşılan kadının ise Fatma Öksüzoğlu (87) olduğu öğrenildi. Öksüzoğlu'nun, alzheimer hastası olduğu ve evinin yandığını hatırlamadığı öğrenildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/03/iecrop/alzheimer-dha-_16_9_1628008006.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/turkiyenin-konustugu-fotograftaki-kadin-kizi-annem-alzheimer-hastasi-evinin-yandigindan-haberi-yok-6572837/"]