Batı Karadeniz’de 11 Ağustos tarihinde meydana gelen sel felaketinden en çok Kastamonu’nun Bozkurt ilçesi etkilendi. Felaket sırasında ilçe neredeyse tamamen sular altında kalırken, bir çok iş yeri ve bina zarar gördü.

Pek çok otomobil ve insan da sel sularına kapıldı. Felaketin ardından vatandaşların o korku dolu anları kaydettiği yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde ilçenin tamamının sular altında olduğu, suların önüne aldığı her şeyi sürüklediği ve bir vatandaşın da sulara kapılarak kurtulmaya çalıştığı anlar yer alıyor.

Görüntüde, kayıt yapan vatandaşın, suya kapılarak giden vatandaşa, ‘Dayı dayan, Lailaheillahlah Allahuekber de’ şeklinde bağırması ise yaşanan korkuyu gözler önüne seriyor. (İHA)


[old_news_related_template title="Sele kapılmaktan çöken yol sayesinde kurtuldular" desc="Bartın'da sel felaketi sırasında dere kenarındaki alabalık üretim tesisini su bastı. Tesiste çalışanlar dere yatağının hemen kıyısındaki yolun çökmesiyle birlikte dere yatağının genişlemesi sayesinde sele kapılmaktan kurtuldular." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/17/iecrop/1_16_9_1629180247.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/sele-kapilmaktan-coken-yol-sayesinde-kurtuldular-6597583/"]

[old_news_related_template title="Sel bölgesinden kahreden haber! Bilanço ağırlaşıyor" desc="Batı Karadeniz'de sel bölgesinden kahreden haberler gelmeye devam ediyor. AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre Kastamonu, Sinop ve Bartın'da meydana gelen sel felaketi sonrası ölü sayısı 77'ye yükseldi. Öte yandan Kastamonu'da, selin vurduğu Bozkurt ilçesinde çöken 8 katlı Ölçer Apartmanı'nın müteahhidi Mehmet Ö.'nün mal varlığına tedbir koyuldu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/16/iecrop/kastamonu_16_9_1629127982.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/sel-bolgesinden-kahreden-haber-bilanco-agirlasiyor-6596720/"]