Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 2018'den bu yana firari olarak aranan Arif Yekebaş, 18 Mart'ta Bahçelievler'de saklandığı evde gözaltına alınmıştı.



Emniyetteki işlemleri tamamlanan Yekebaş, Ankara Adliyesi'ne getirildi. Burada soruşturma savcısına ifade veren Yekebaş, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, şüphelinin "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan tutuklanmasına karar verdi. (İHA)

[old_news_related_template title="FETÖ’nün iş yapılanması davasında mütalaa verildi" desc="FETÖ’nün iş dünyası yapılanmasına yönelik, ödgütün elebaşı Fetullah Gülen ve kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral’in de aralarında bulunduğu 35 sanığın yargılandığı davada, celse arasında mütalaa verildi. Firari sanık Meral’in eşi Zeynep Meral’in de aralarında bulunduğu 19 sanığın ‘silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan 15 yıla kadar hapsi talep edildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/03/22/iecrop/tuskon-baskani-riza-nur-meral_16_9_1616404642.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/fetonun-is-yapilanmasi-davasinda-mutalaa-verildi-6328414/"]