FETÖ/PDY’nin mahrem yapılanmaları ile örgüt elebaşı arasındaki irtibatı sağlayan ve Fetullah Gülen'in özel kalemi Cevdet Türkyolu’nun kayınbiraderi olan Selahaddin Gülen’in ayrıca örgütün sözde istişare heyeti üyeleri ve üst düzey sorumluları ile ilişkili olduğu öğrenildi.

Selahaddin Gülen’in aralarında FETÖ/PDY ülke sorumluları, çeşitli kademelerdeki örgüt yöneticileri ve örgütün mollalarının da yer aldığı birçok isimle de akrabalık bağı bulunduğu belirlendi.

Örgüt elebaşı Fetullah Gülen ve özel kalemi Cevdet Türkyolu


"Küçük yaştaki kız çocuğuna cinsel saldırı" suçundan da hakkında yakalama kararı bulunan Selahaddin Gülen’in, örgüt elebaşı Fetullah Gülen’in talimatı ve örgüt mahrem yapılanmasının yardımıyla ile Türkiye’den yurt dışına kaçtığı öğrenildi.

Selahaddin Gülen, Milli İstihbarat Teşkilatı tarafından yurt dışında gerçekleştirilen operasyon sonucu yakalanarak Türkiye’ye getirildi.

SORGULANMAK ÜZERE ANKARA TEM'E GETİRİLDİ

Selahaddin Gülen, sorgulanmak üzere  Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

'Silahlı terör örgütüne üye olma' suçundan yakalanan Gülen'in sorgusu Ankara TEM'de sürüyor.

ERDOĞAN'IN İŞARET ETTİĞİ İSİM Mİ?

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs'ta yaptığı bir konuşmada "Yakında FETÖ takımından da önemli bir ismi açıklayacağız, şu anda elimizde. Kimi yakaladık, hesaba çektik, ne durumda, onun da açıklamasını inşallah yapacağız" demişti. Selahaddin Gülen'in Erdoğan'ın bahsettiği isim olduğu iddia edilirken, yakalandığı ülkenin açıklanmaması dikkati çekti.