Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün dün yaptığı uyarının ardından Çanakkale ve ilçelerinde yağmur ve fırtına etkisini göstermeye başladı. Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesi Gökçetepe Mahallesi’nde 3 katlı bir binanın çatısı uçtu.

O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Sahil bölgesi ve ara sokaklarda bulunan ağaçlar ise devrildi. Belediye ekipleri, afet yaşanan bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor. (İHA)


[old_news_related_template title="Ayvalık’ta fırtına hayatı felç etti! Onlarca tekne battı, bir kişi denize düştü" desc="Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti. Onlarca tekne fırtına sebebiyle batarken, ağaçlar ve bazı evlerin çatıları uçtu. Fırtına esnasında batmak üzere olan bir tekneden denize düşen kişi an be an kameralara yansıdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/05/21/iecrop/ayvalik-firtina-foto-iha_16_9_1621582302.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/ayvalikta-firtina-hayati-felc-etti-onlarca-tekne-batti-bir-kisi-denize-dustu-6442661/"]