Edinilen bilgiye göre, Gülnar Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan projeli dosya kapsamında 5 aylık takip sonucunda Gülnar ilçesinde 'fuhuş, fuhuşa aracılık ve yer temin etmek' suçunu işledikleri değerlendirilen suç örgütünün Konya-Karaman ve Eskişehir bağlantılı oldukları tespit edildi.

Jandarma ekipleri fuhuşa aracılık ve yer temin etmek suçunu işleyen 25 kişinin yakalanmasına yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda çete mağduru 7 kadın kurtarıldı. Örgütlü olarak suç işledikleri belirlenen Ç.B, B.T, İ.E.T, A.T, M.İ. ve B.A.D adlı şüpheliler gözaltına alındı.

İşlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

[old_news_related_template title="Fuhuş çetesinden kurtarıldı... Korku dolu günleri anlattı" desc="Konya’da sosyal medyadan tanıştığı S.K. tarafından evlenme vaadiyle kandırılarak, götürüldüğü Bursa ve Yalova'da fuhşa zorlanan B.A., polis operasyonuyla kurtarıldı. Serbest bırakılması için babasından da 7 bin dolar fidye istenen B.A., yaşadığı korku dolu günleri anlattı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/02/03/iecrop/detay-kopya-3_16_9_1612333969.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/fuhus-cetesinden-kurtarildi-korku-dolu-gunleri-anlatti-6241018/"]