Olay, bugün Paşacık Mahallesi 1606 sokaktaki 5 katlı binanın 3'üncü katında meydana geldi. Sultan Ö., iddiaya göre eşi  Ali Ö. (22) ile evde otururken çıktığı balkondan, beton zemine düştü.

HASTNEYE KALDIRILDI

Sultan Ö.'yü kanlar içinde yerde yatarken gören komşuları durumu, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Sultan Ö. ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

EŞİ İFADE İÇİN KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ

Tedavi altına alınan Sultan Ö.nün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Eşi Ali Ö. ise olayla ilgili ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sultan Ö.'yü yerde yatarken gören komşusu Ahmet Avuctekin (61), "Ben geldiğimde yerde kadın yatıyordu ve ambulans bekliyordu. Sağlık ekipleri hemen kadını ambulansa alıp götürdüler. 3üncü kattan düşmüş. Burada yatarken yanında yakınları vardı" diye konuştu. Sultan Ö.nün balkondan düşmesiyle ilgili polis, soruşturma başlattı. DHA

[old_news_related_template title="Genç kadını samuray kılıcıyla öldüren şüphelinin ifadesi kan dondurdu" desc="Ataşehir’de yolda yürüyen Başak Cengiz’i takip ederek samuray kılıcıyla öldüren Göktuğ B. “tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme” ve “silahla tehdit” suçlarından tutuklandı. Kılıcı internetten satın aldığını söyleyen şüphelinin ifadesi ise kan dondurdu. Şüpheli Göktuğ B. ifadesinde, “Bir kadını öldürmek daha kolay olduğu için kadın öldürmeyi tercih ettim” ifadelerini kullandı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/11/10/iecrop/samuray-iha_16_9_1636555693.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/samuray-kilicli-supheli-hakkinda-tasarlayarak-canavarca-hisle-oldurme-sucundan-tutuklama-istendi-6761242/"]