Merkez Seyhan ilçesi Tepebağ Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi'nde 5 katlı iş hanının en üst katındaki iş yerinin ışıklarını yanar halde gören vatandaşlar, içeride birilerinin olabileceği düşüncesiyle, durumu polise bildirdi.

İhbar edilen iş yerinin kahvehane olduğunu belirleyen polis, içeride kumar oynatılabilme ihtimali karşı çok sayıda ekiple adrese baskın yaptı.

İş hanı giriş ve bulunduğu katı güvenlik kamerasıyla izleyen şüpheliler, polisin suçüstü baskınından kaçamadı.

Baskında kahvehane içerisinde bulunan biri kadın 30 kişiye, kumar oynatmak-oynamak, sokağa çıkma kısıtlamasını, sosyal mesafe ve maske takma kuralını ihlalden para cezası kesildi.

İş yeri ise Seyhan Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekiplerince mühürlendi. (DHA)

[old_news_related_template title="'Çok yüksek riskli' Konya'da corona baskını" desc="Sağlık  Bakanlığı'nın açıkladığı vaka sayısına göre, 'çok yüksek riskli' bölge olduğu için kırmızı kategoride bulunan Konya'da, açık olan eğlence mekanında, aralarında kadınların da olduğu 60 kişiye, corona virüsü tedbirlerine uymadıkları gerekçesiyle toplam 243 bin lira ceza uygulandı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/03/02/iecrop/detay-kopya-6_16_9_1614673395.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/cok-yuksek-riskli-konyada-corona-baskini-6290338/"]