1989 yılında Konya'da kurulan ve ismi daha sonra Bera Holding olarak değiştirilen Kombassan Holding’in kurucusu ve eski Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Bayram ve eşi Emine Bayram bir süre önce corona virüse yakalanmıştı.

Durumu ağırlaşan Bayram çifti daha sonra özel bir hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Emine Bayram, 23 Ekim tarihinde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

EŞİNDEN 1 HAFTA SONRA VEFAT ETTİ 

Eşi Emine Bayram’ın vefatından 1 hafta sonra durumu daha da kötüleşen Haşim Bayram da akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Bayram'ın cenazesi yarın Hacıveyis Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Üçler Mezarlığı'na defnedilecek.

HAŞİM BAYRAM KİMDİR?

1951 yılında Karaman'da doğdu. İlköğretimi Karaman'ın Kazımkarabekir ilçesinde okuyan Bayram, orta öğretimini ise Konya'nın Akşehir ilçesinde tamamladı. Ankara Üniversitesi Fen Fakültesinde yüksek öğrenim yapan Bayram, Anadolu'nun çeşitli okullarında öğretmenlik yaptı. 1989 yılında Kombassan Holding'i kuran Bayram, uzun süre holdingin yönetim kurulu başkanlığını yaptı.

[old_news_related_template title="Bakan Koca kritik tabloyu paylaştı! Bir uçak dolusu insan daha..." desc="Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı 31 Ekim 2021 Pazar gününün corona virüsü (koronavirüs) tablosuna göre son 24 saatte 201 kişi hayatını kaybetti. Yeni vaka sayısında ise düne göre artış yaşandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'Yaklaşık 3 milyon kişi zamanı gelen Üçüncü Doz aşısını henüz yaptırmadı. Bilim insanları üçüncü dozu Koruma Kalkanı Dozu şeklinde adlandırıyor. Üçüncü doz aşınızı yaptırın. 18-59 yaş arasında ve sağlıklıysanız 3. Doz için Turkovac da tercih edebilirsiniz.' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/10/31/iecrop/koca-sozcu-3_16_9_1635693932.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/bakan-koca-kritik-tabloyu-paylasti-bir-ucak-dolusu-insan-daha-6740601/"]