Muhittin Böcek'in sağlık durumu hakkında bilgi veren oğlu Gökhan Böcek, 10 gün süren orman yangını sürecinden sonra babasının kendisini halsiz hissetmesi üzerine corona virüsü tedavisi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ndeki doktorlarıyla görüştüğünü anlattı.

"SIKINTILI BİR DURUM YOK"

Gökhan Böcek, "Doktorlar, 'Gelin en azından sonuçlarınıza bakalım' dedikleri için biz de Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ndeyiz. Genel durumu iyi. 'Basın mensupları aşağıda sen onlara iyi olduğumu söyle' dedi. Sonuçları çıktıktan sonra gerekli açıklamayı yapacaktır. Daha dün basın açıklaması yaptığında doktorlarının kendisini uyardığını söylemişti. Normal kan tetkikleri yapılıyor, sıkıntılı bir durum yok. Yoğun bir yangın süreci geçti, şu an durumu iyi" dedi.

BAŞKAN BÖCEK EVİNDE DİNLENİYOR

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e corona virüsü testi yapıldı. Yüksek ateşi de bulunan Böcek'in PCR testi sonucu negatif çıktı.

Tahlilleri yapılan Böcek'in enfeksiyon kaptığını düşünen doktorları, bu yönde tedaviye başladı. Akşam saatlerinde hastaneden çıkan Muhittin Böcek, Konyaaltı'ndaki evinde dinlenmeye çekildi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in, 17 Ağustos'ta corona virüsü nedeniyle tedavisine başlanmış, sağlık durumu ağırlaşınca 7 Eylül'de alındığı yoğun bakımda 64 gün kaldıktan sonra, 9 Kasım'da normal servise çıkartılmıştı. Başkan Böcek, 108 günün sonunda Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nden taburcu olmuştu.

MUHİTTİN BÖCEK'TEN AÇIKLAMA

Sosyal medya hesabından sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan Böcek, “Sevgili dostlar, ateş, öksürük, halsizlik nedeniyle Akdeniz Üniversitemize geldim. Tahlillerim yapıldı, Covid testim çok şükür negatif çıktı. İyi dileklerinize teşekkür ederim. Sağlıklı güzel günler diliyorum" dedi.

[old_news_related_template title="Uğur Dündar, Muhittin Böcek'in son durumunu açıkladı" desc="Hastaneye götürülen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumuyla ilgili bilgiler paylaşan Uğur Dündar, ''Beni bu koltuğa layık görenler ölüm kalım savaşı verirlerken ben koltuğumda oturamam' deyip yangın bölgesine koştu. Maalesef ciğerlerindeki rahatsızlığı tekrar nüksettiği için kendisi bu akşam hastaneye götürüldü' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/07/iecrop/ugur-dundar-1-1_16_9_1628359304.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/ugur-dundar-muhittin-bocekin-son-durumunu-acikladi-6581113/"]

[old_news_related_template title="Başkan Muhittin Böcek yangınları anlatırken sırıtan AKP sözcüsüne tepki" desc="Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yangında insanların yaşadığı acıları anlatırken, Belediye Meclisi AKP Grup Sözcüsü Serhat Demir gülmesi büyük tepki çekti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/04/iecrop/akp-sozcusu-yangin-antalya_16_9_1628064577.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/baskan-muhittin-bocek-yanginlari-anlatirken-siritan-akp-sozcusune-tepki-6573956/"]