Balıkesir Üniversitesi, muhasebe ve vergi bölümüne "İktisat lisans mezunu, Liderlik ve Küresel Girişimcilik alanında tezli yüksek lisans" yapmış öğretim görevlisi alımı için ilan vermiş, ilanda yer alan kriterlere sadece Balıkesir AKP İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Ensar Vakfı Yurdu Müdürü Hüseyin Murat Uysal'ın uyması dikkat çekmişti.

HEM SINAVI KAZANDI HEM AKP İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI OLDU

AKP'li yönetici Hüseyin Murat Uysal, Balıkesir Üniversitesi'nin Bigadiç MYO'da, muhasebe ve vergi bölümü için açtığı öğretim görevlisi alımı sınavını kazandı. 13 Eylül'de girdiği sınavda akademisyen olmaya hak kazanan Uysal'ın, 2 gün önce de AKP İl Gençlik Kolları Başkanlığı'na atandığı ortaya çıktı.



ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLEDİ

AKP'li Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, sosyal medya hesabından, "Partimizin yeni atanan İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal, kardeşimiz ziyaretimize geldi. Kendisine tekrar çalışmalarında başarılar diliyor, nazik ziyareti için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Uysal'ın AKP Balıkesir İl Başkanlığı resmi sitesinde hala yönetici olarak yer aldığı görüldü.



[old_news_related_template title="Köylüler direndi, AKP'li belediye geri adım attı" desc="AKP'li Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmak istenilen Patlatmalı Taş (kalker) Ocağı ve Kırma Eleme tesisine bölge halkı tepki gösterdi. 2 binden fazla imza toplayarak taş ocağının yapılmasına karşı çıkan köylüler, Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'na geri adım attırdı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/16/iecrop/5851c0ca-0d62-4248-b7b1-e5b077240534_16_9_1631770535.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/koyluler-direndi-akpli-belediye-geri-adim-atti-6651892/"]

[old_news_related_template title="Vatandaşı belediye binasında tekme tokat döven AKP'li başkan: Görüntülere ben de şaşırdım" desc="Aksaray’ın AKP’li Sarıyahşi Belediye Başkanı Fatih Ünsal ve şoförünün sosyal medyada aleyhine yapılan paylaşımları beğenen Turgay Alıcı isimli bir şahsı belediye binası içinde döverken çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı. Kamera görüntülerine rağmen Turgay Alıcı’yı darp etmediğini savunan Ünsal, “Bu görüntüler bizde de yoktu. Nereden çıktı ben de şaşırdım” dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/15/iecrop/belediye-baskani-sha_16_9_1631727185.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/vatandasi-belediye-binasinda-tekme-tokat-doven-akpli-baskan-goruntulere-ben-de-sasirdim-6651420/"]