Olay, akşam saatlerinde Doğanşehir ilçesine bağlı Doğu Mahallesi'nde meydana geldi. Çiftçilik yapan 4 çocuk babası Mustafa Dinçer, hindi kesmek için indiği bahçede ayağı takılıp yere düşünce, elindeki bıçak bir anda göğsüne saplandı.

Kanlar içinde yığılan Dinçer, çevredekilerin yardımıyla Doğanşehir Şehit Esra Köse Başaran Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Durumu ağırlaşan Dinçer, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedaviye alınan Dinçer, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Mustafa Dinçer'in cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna konuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. DHA

[old_news_related_template title="Havai fişek izlemek için çıktı, hayatından oldu" desc="Bursa'da iddiaya göre alkol aldıktan sonra yeni yılın ilk dakikalarında atılan havai fişek gösterisini izlemek için çıktığı 5inci kattaki evinin balkonundan dengesini kaybederek düşen Hüseyin Sayır (66), yaşamını yitirdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/01/01/iecrop/fisek-dha_16_9_1609460353.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/havai-fisek-izlemek-icin-cikti-hayatindan-oldu-6192276/"]