Bursa'nın Osmangazi ilçesi Sırameşeler Mahallesi'nde, kokoreç satan Tahir K.'ye ait iş yerine, sabah erken saatlerinde, bisiklet ile gelen hırsız, önce buzdolabında bulunan koladan bir tane alıp içti. Ardından iş yerinde bulunan dizüstü bilgisayarı aldı.



Rahat hareketleriyle dikkat çeken şüpheli, daha sonra iş yerinden çıkıp, bisikletine binerek kaçtı. Sabah iş yerine gelen Tahir K.'nin durumu bildirmesi üzerine güvenlik kamerası görüntülerini izleyen polis, aldığı parmak izlerinden, hırsızın kimliğini araştırıyor.  (DHA)

 

[old_news_related_template title="Pişkin hırsız soyduğu dükkanda yorulunca..." desc="İstanbul Esenyurt’ta bulunan bir börekçiyi bisikletiyle gelerek soymaya çalışan hırsız pişkinliği ile pes dedirtti. Börekçinin cam pervazlarını kırarak içeriye giren hırsız, kasada bulunana para ile telefonu aldı, sonrasında ise kendisine limonata doldurarak keyif yaptı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/24/iecrop/hirsiz-foto-iha_16_9_1629786068.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/piskin-hirsiz-soydugu-dukkanda-yorulunca-6610342/"]