Hırsızlık olayı ilçede kısa sürede duyulurken büyük ilgi uyandırdı. İki gecedir iş yeri kapısının kilidinin kırıldığını belirten iş yeri sahibi Mehmet Arpaku yazdığı notta, "Hırsız kardeş. İki geceden bu yana kilidi kırıyorsun. Beni 200 lira masrafa soktun. İçeride inan soğan ve domatesten başka valla bir şey yok. Bozuk paraları bile alıyorum. Yok ben illa içeri gireceğim diyorsan, içeride kamera, arkada da köpek var. Sen aç olup içeri girme diye sana poşette 2 ekmek bıraktım. Ye karnını doyur. Ekmekler helal olsun” diye not bıraktı.

Şimdi beklemeye çekilen lokantacı esnaf, "Aradan 3 gün geçti ancak gelmedi. Ekmeği de almadı. Notu ise okudu mu bilmiyorum" cevabını verdi. (İHA)

[old_news_related_template title="Hırsızlığı gizlemek için 'kola' kullandılar" desc="İstanbul'da 3 ayrı işyerinin duvarını delerek yaklaşık 280 bin liralık soygun yapan şüpheliler polis ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin daha önceden de suç kayıtları olduğu öğrenildi. Şüphelilerin parmak izlerini yok etmek için çekmecelere kola dökmeleri de dikkat çekti. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/06/04/iecrop/1-8_16_9_1622796779.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/hirsizligi-gizlemek-icin-kola-kullandilar-6468272/"]