Gaziosmanpaşa'da geçtiğimiz günlerde hırsızlık için girdiği evde, ev sahibi kadını öldürmekle tehdit ettikten sonra olay yerinden kaçan Aziz K. polislerin yaptığı çalışma sonrasında Arnavutköy'de yakalandı.

Aziz K.'nın "Kasten Yaralama" suçundan firari olarak aranmasının olduğu öğrenildi.

32 ADET SUÇ KAYDI 

Yapılan arşiv taramasında Aziz K.'nın; evden hırsızlık, iş yerinden hırsızlık, oto hırsızlığı, otodan hırsızlık, kasten öldürme, mala zarar verme, açıktan hırsızlık, kasten yaralama, uyuşturucu madde kullanmak, tehdit hakaret ve güveni kötüye kullanma suçlarından toplam 32 suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Aziz K.'nın, 2019 yılında Gaziosmanpaşa'da bir iş yerinden çaldığı televizyon ile kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. (DHA)

[old_news_related_template title="Seçici hırsız! Dakikalarca gezdi, beğendiklerini çaldı" desc="Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde bir apartmana giren şüpheli, dakikalar boyunca apartmanda gezerek beğendiği orijinal marka ayakkabıları çaldı. O anlar güvenlik kamerasınca anbean görüntülendi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/05/iecrop/ayakkabi-hirisizi-foto-iha_16_9_1628168432.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/secici-hirsiz-dakikalarca-gezdi-begendiklerini-caldi-6576689/"]