İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Karadeniz Bölgesi'nden selden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

İBB olarak  selden etkilenen Ayancık, Bozkurt, Cide, Abana ve Azdavay’a 50 kişilik kurtarma ekibi, ağır iş makinaları, tahliye pompaları, kurtarma araçları gönderdiklerini açıklayan İmamoğlu bölgeye tırlarla Hamidiye Su ve Halk Ekmek gönderildiğini de söyledi.



[old_news_related_template title="İmamoğlu, eski İBB Başkanı’nın o konuşmasını hatırlatıp meclise tepki gösterdi" desc="Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli metro inşaatında konuşan İmamoğlu eski İBB Başkanı Mevlüt Uysal’ın tepki çeken bir konuşmasına atıf yaparak “Bu hatları durduran belediye başkanı ‘bana oy veren yerlere tabii ki metro yapacağım’ demişti. Bak biz, bize oy vermemiş başka partilerin yönettiği dört ilçeye metro yapıyoruz ve para bulmaya çalışıyoruz” dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/10/iecrop/imamoglu-foto-sozcu_16_9_1628591501.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/imamoglu-eski-ibb-baskaninin-o-konusmasini-hatirlatip-meclise-tepki-gosterdi-6585508/"]