İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ali Kıdık, sosyal medya hesabından çok çarpıcı bir iddiayı gündeme getirdi. Arıza yapıp yol kenarına park eden bir belediye otobüsüne trafik polisleri tarafından ceza yazıldığını belirten Kıdık, "İBB her şekilde sıkıştırılmaya başlandı" açıklamasını yaptı.

Ali Kıdık sosyal medya hesabından ceza tutanağını yayınlayarak şu ifadeleri kullandı:

"İBB her şekilde sıkıştırılmaya başlandı. Belediye otobüslerine trafik polisleri ceza yağdırıyor. Üstelik bu araç arıza yapmış ve yolun kenarına park etmesine rağmen. Yer Şirinevler Topkapı istikameti" diyerek kesilen cezayı da paylaştı.



[old_news_related_template title="İETT şoförünü bıçaklayan saldırgan serbest bırakıldı" desc="İstanbul Kağıthane’de bindiği otobüste başkasının kartını kullandığı için kendisini uyaran İETT şoförüne bıçakla saldıran şahıs, Kağıthane Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Sevgilisinin kartını kullandığı tespit edilen ve korktuğu için olayda kullandığı bıçağı da çöpe attığını söyleyen saldırgan, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/11/12/iecrop/resim7_19124866_16_9_1636699056.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/iett-soforunu-bicaklayan-saldirgan-serbest-birakildi-6764204/"]