İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yaptığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü paylaşımına tepki göstererek," HDP ve siyasilerinin isimlerinin, şehit annelerine borcunu vatan borcu bilen Meral Akşener ismi ile birlikte zikredilmesini doğru bulmuyorum. Öcalan'a mektup yazdırılmasının milli iradeyi ne istikamette kamçıladığını ve ikinci seçimin sonuçlarına ne yönde tesir ettiğini hiç kimse unutmamalı! En başta da Ekrem Bey" ifadelerine yer verdi.

Ağıralioğlu, sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

* Anneleri yıllardır evlâtsız bırakan bir cinayet şebekesine mesafesizliğini milli hassasiyet ve haysiyet itirazımız olarak ifade ettiğimiz HDP ve siyasilerinin isimlerinin, şehit annelerine borcunu vatan borcu bilen Meral Akşener ismi ile birlikte zikredilmesini doğru bulmuyorum.

* Öcalan'a mektup yazdırılmasının milli iradeyi ne istikamette kamçıladığını ve ikinci seçimin sonuçlarına ne yönde tesir ettiğini hiç kimse unutmamalı! En başta da Ekrem Bey. Bu vesileyle başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.





[old_news_related_template title="Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbullulara corona uyarısı: Endişe bugün gerçeğe dönüştü" desc="İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, vakaların artış göstermesiyle tüm İstanbullulara çağrıda bulundu. İmamoğlu, 'Önlemlerin esnetilmesi hiçbir şekilde rehavete yol açmamalı, herkes uyarı ve tedbirlere harfiyen uymalı. Salgın hâlâ gücünü koruyor. Lütfen evde kalmaya devam edelim, veriler bize bunu gösteriyor. Kendinizi koruyun' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/03/07/iecrop/ekrem-imamoglu-depo-1_16_9_1615134689.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/saglik/ekrem-imamoglundan-istanbullulara-corona-uyarisi-endise-bugun-gercege-donustu-6300978/"]

[old_news_related_template title="Meral Akşener'den İmamoğlu açıklaması" desc="Ekrem imamoğlu'nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla attığı ve Pervin Buldan ile Meral Akşener'i etiketlediği tweet  İYİ Parti cephesinde tepki çekti. İmamoğlu'nun tweetiyle ilgili konuşan Meral Akşener ise, 'Sayın İmamoğlu'nun attığı tweeti arkadaşlarımızın çoğu beğenmedi. Fikirlerini ortaya koydular ben de saygı duyuyorum' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/03/08/iecrop/meral-aksner-depophotos_17053678_16_9_1615193049.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/meral-aksenerden-imamoglu-aciklamasi-6301991/"]