Olay, merkez Yıldırım ilçesi Yavuzselim Mahallesi’nde gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre polis ekipleri, genelge kapsamında kapalı olması gereken bir internet kafenin kısıtlama saatinde içeriye müşteri kabul ettiği bilgisine ulaştı.

HAVALANDIRMAYI KAÇIŞ TÜNELİ YAPTILAR

İnternet kafeye giden ekipler, kapıyı çaldı ancak bir süre kapıyı açan olmadı. Bu sırada içeride bulunan bazı müşteriler, internet kafenin arkasında bulunan havalandırma deliğinden kaçmaya çalıştı. Bu sırada arka tarafta gizlenen ekipler, kaçan oyun severleri yakaladı. Bir çocuğun ise ekiplerden kaçması kameralara yansıdı.



İnternet kafe içerisinde bulunan 12 kişiye ‘’Sokağa Çıkma Kısıtlamasına Uymamak’’ suçlarından 37 bin 800 TL para cezası uygulandı. İş yeri sahibine ise zabıta ekipleri tarafından idari işlem yapıldı. Öte yandan aynı internet kafeye daha öncede idari işlem yapıldığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

[old_news_related_template title="Adana'da kumarcılara çilingirli baskın" desc="Adana'da daha önce kumar oynatmak suçundan mühürlenen bir mekanın mührünü kırıp, kumar oynatmaya devam eden, güvenlik kamerasıyla çevreyi izleyip, telsizden de polisi dinleyen kumarcılara, çilingirli baskın düzenlendi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/02/04/iecrop/detay-kopya-1_16_9_1612413010.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/adanada-kumarcilara-cilingirli-baskin-6242500/"]