Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla Melih Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanmasının tartışmaları sürerken İstanbul Valisi Yerlikaya, Bulu ile görüştü.

Valiliğin sosyal medya hesabından "İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu'yu kabul etti" denilerek kabulden bir fotoğraf paylaşıldı.



[old_news_related_template title="Boğaziçili akademisyenler: Atanmış rektör ve yardımcılarını istifaya davet ediyoruz" desc="Boğaziçi Üniversitesi akademisyenleri, üniversitelerine rektör olarak atanan Melih Bulu'yu protesto eylemlerini bugün de sürdürdü. Rektörlük binası önünde açıklama yapan akademisyenler, Melih Bulu’yu, rektör yardımcılığı görevini kabul eden Prof. Dr. Gürkan Kumbaroğlu ve Prof. Dr. Mehmet Naci İnci'yi istifaya davet etti. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/02/12/iecrop/bogazici-sozcu1_16_9_1613140819.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/bogazicili-akademisyenler-atanmis-rektor-ve-yardimcilarini-istifaya-davet-ediyoruz-6256689/"]