Olay, dün saat 00.00 sıralarında Esenyurt Koza Mahallesi'nde yaşandı. Alkol ve uyuşturucu madde aldığı iddia edilen C.A. ve oğlu Y.A., kafe içindeki yabancı uyruklu müşterilerle sözlü olarak tartışmaya başladı.

Tartışmanın giderek büyümesi üzerine kafe çalışanları araya girdi. Araya giren çalışanlara da hakaretler eden baba oğul, bu sefer ellerine aldıkları kesici aletlerle çevreye saldırmaya başladı.

Kafenin içinde başlayan kavga, diğer çalışanların da müdahale etmesi ile dışarıya taştı. Saldırganlar, iş yeri çalışanlarından ikisinin yüzüne satır ile vurdu.

Kanlar içinde kalan çalışanları görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gelirken, baba oğul olay yerinden kaçtı.

Sağlık ekipleri, çalışanları yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Kesici aletle yüzlerine darbe alan 2 kişinin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, C.A. ve oğlu Y.A.'yı yakalayarak polis merkezine götürdü. Baba ve oğlunun polis merkezindeki işlemleri devam ediyor.

DEHŞET ANLARI GÜVENLİK KAMERASINDA

Baba ve oğlunun yaşattığı dehşet anları ise sokakta iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülere kavga anları, baba C.A.'nın birinin yüzüne bıçakla saldırması, kesici aletlerle saldırı anları yansıdı. (DHA)

[old_news_related_template title="İstanbul'da dehşet! Yabancı uyruklu şahıs kafası kesik halde bulundu" desc="İstanbul Küçükçekmece'de Pakistan uyruklu bir kişi kaldığı evde kafası kesilmiş bir şekilde ölü bulundu. Arkadaşları teslim oldukları polise cinayeti itiraf ederken, 5 kişi girdikleri evden 4 kişi olarak çıkıp koştukları anlar güvenlik kamerasına yansıdı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/12/iecrop/ev-dha1_18529820_16_9_1628783264.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/istanbulda-dehset-yabanci-uyruklu-sahis-kafasi-kesik-halde-bulundu-6589592/"]