Kaza dün saat 20.00 sıralarında Ümraniye Çakmak Mahallesi İkbal Caddesi üzerinde meydana geldi.

Abdulsamet Dilmen yönetimindeki hafif ticari araç ile Ali Başkurt yönetimindeki motosiklet iki sokağın kesişimin de çarpıştı.

Motosiklet sürücüsü yerde savrulurken kazanın etkisiyle hafif ticari araç yolda yürüyen Yasin Kopuz'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle Kopuz, park halindeki araçların arasına savruldu.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan motosiklet sürücüsü ve yaya olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

2 kişinin yaralandığı kaza sokakta bulunan güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde motosiklet ile hafif ticari aracın çarpıştığı ardından motosiklet sürücüsünün yerde savrulduğu ve hafif ticari aracın yolda yürüyen yayaya çarptığı görülüyor.

Yaya bir anlığına araç ile park halindeki otomobilin arasında kalıyor. Yayaya çarpan araç biraz daha ilerledikten sonra dururken, yaralı yaya yere düşüyor.

 

Görgü tanığı Fatih Coşkun "Bir araç ile motosiklet ile çarpıştı. İkisi de süratliydi. Kaza sırasında araç yolda yürüyen yaya çarparak ağır yaralandı. Kaldırıma araçlar çekildiği için yaya yolda yürümek zorunda kaldı. Yetkililerden bu kavşağa önlem alınmasını istiyoruz. Bu ilk kaza değil, sürekli kaza oluyor "diye konuştu.  (DHA)

[old_news_related_template title="Polisten kaçıp kaza yapan sürücünün arkadaşından gazetecilere: Allah'ın takdiri" desc="Adana'da polisin 'dur' ihtarına uymayıp, 10 kilometre kaçabilen otomobilin sürücüsü Bekir Y. ve arkadaşı Şerif Y., başka bir otomobile çarpınca yakalandı. Alkollü oldukları için kaçtıklarını söyleyen Şerif Y., gazetecilerin, kazada ölen biri de olabileceği yönünde soru yöneltmesi üzerine 'Allah'ın takdiri' diyerek kendilerini savundu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/02/25/iecrop/dha-adana-1_16_9_1614290505.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/polisten-kacip-kaza-yapan-surucunun-arkadasindan-gazetecilere-allahin-takdiri-6282431/"]