Olay Küçükçekmece, Mehmet Akif Mahallesi, Yalaz Sokak üzerinde bulunan 5 katlı bir binanın çatı katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre çatı katında tadilat esnasında yangın çıktı.

Alevlerin çatı katını sarması üzerine yangın kısa sürede büyüdü. Alevlerin yan binaya sıçrama tehlikesi paniği daha da arttırdı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekipleri merdiven yardımıyla çatıya müdahale etti. İtfaiye ekipleri yangının yan binaya sıçramaması için yoğun bir çaba gösterdi. Ekiplerin uzun uğraşları sonucu çatıdaki yangın kontrol altına alındı. Yangın sonrası binanın çatısında hasar oluştu. (İHA)

 

[old_news_related_template title="Orman Genel Müdür Yardımcısı Özkaya: Büyük yangınlarımız aynı anda oldu" desc="Orman Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya, büyük yangınların geçmiş yıllarda, değişik zamanlarda çıktığını belirterek, 'Bu sene çok farklı bir şeyle karşı karşıya kaldık. Büyük yangınlarımız aynı anda oldu. 28 Temmuz'dan sonra 154 yangın çıktı. Büyük yangınlarla küresel ısınmanın da etkisiyle ekstra iklim şartlarıyla 1 haftalık zaman diliminde karşılaştık. Sıkıntı bu' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/03/iecrop/yangin-dha-1_16_9_1627999569.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/orman-genel-mudur-yardimcisi-ozkaya-buyuk-yanginlarimiz-ayni-anda-oldu-6572600/"]