Olay, dün akşam saatlerinde Esenler'in Davutpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 TJN 84 plakalı taksi şoförü ile otomobil sürücüsü arasında yol verme yüzünden tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın ardından taksi şoförü bir süre otomobil sürücüsünün önünü kesmeye çalıştı.

Trafik ışıklarında durdukları esnada taksisinden inen maganda taksici, otomobilin kapısını açmaya çalıştı. Otomobilin kapısını açamayan taksici, camları yumruklayarak otomobil sürücüsüne küfür etmeye başladı. Trafikte diğer sürücülerin korna ile tepki göstermesi üzerine taksici aracına binerek ilerlemeye başladı.

Taksicinin trafikte terör estirdiği o anlar otomobil sürücüsü tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Görüntülerde taksi şoförü aracın önünü kesmeye çalışıyor. Otomobilin durmaması üzerine sinirlenen taksi şoförü, daha sonra aracın önünü kesiyor.

Araçtan inen taksi şoförü, otomobilin kapısını açmaya çalışıyor. Kapıyı açamayınca camları yumruklayan taksici, otomobil içerisindeki sürücüye küfürler yağdırıyor.

[old_news_related_template title="Çaldığı taksiyle 3 gün taksicilik yaptı, uyuşturucu sattı" desc="Şoförün tuvalete gitmek üzere inmesini fırsat bilerek, yolcusu olduğu taksiyi çalıp, 3 gün boyunca taksicilik yapan şüpheli, Avcılar'da yakalandı. Şüphelinin daha önceden de 46 suçtan poliste kaydı olduğu ve 11 ayrı suçtan arandığı tespit edildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/10/16/iecrop/kkk_16_9_1634371966.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/caldigi-taksiyle-3-gun-taksicilik-yapti-uyusturucu-satti-6710330/"]

[old_news_related_template title="Alınmadığı taksinin üstüne çıkarak isyan etti" desc="Beyoğlu'nda bir kişi, kendisini almayan şoföre kızarak, taksinin ilerlemesini engellemek için yolunu kesip, kaputuna çıktı. Şoförün aracı hareket ettirmesine aldırmayan kişiyi çevredekiler uzaklaştırdı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/10/16/iecrop/kolaj_16_9_1634367774.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/alinmadigi-taksinin-ustune-cikarak-isyan-etti-6710209/"]