Olay, Çekmeköy Yenidoğan peronlarında akşam saat 21.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre bir taksi sürücüsü toplu taşıma araçlarına ait olan alanda park halinde beklemeye başladı.

O esnada yolcu almak için durağa yaklaşan otobüs şoförü Erol Özdoğan ise taksiciyi durak alanını boşaltması konusunda uyardı. Otobüsün şoförünün uyarılarına sinirlenen ve henüz kimliği belirlenemeyen şahıs sözlü tartışmaya girdi. Otobüs şoförü Özdoğan, tartışmaya dahil olmadan yolcuları aldıktan sonra güzergahına devam etti.

OTOBÜS ŞÖFÖRÜNÜ DARP ETTİ

Yaşanan olay sonrası. Taksi sürücüsü otobüs şoförü Özdoğan’ı güzergahı boyunca takip etti. Otobüs şoförü Özdoğan, Yenidoğan peronlarına gelince tartıştığı taksici ve çok sayıda yanında getirdiği şahıslarla karşılaştı.

Özdoğan’ı gören taksici ve arkadaşları otobüs şoförünü darp etmeye başladı. Yaşanan o dehşet anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

“YEĞENİMİ VE BENİ ARAÇTAN İNDİRİP DÖVDÜLER”

Yaşanan dehşet anları sonrası konuşan otobüs şoförü Erol Özdoğan, şu ifadeleri kullandı;

*Cuma günü yolcu almak için durağa girmek istedi. Bir taksi sürücüsü buna izin vermedi. Buna rağmen yolcu alıp, çıkacağımı söyledim kendisine. Taksi sürücüsü bana ‘yaklaş bakalım, nasıl gireceksin durağa’ dedi.

*Ben de karşılık vermeyip, yolcumu aldıktan sonra devam ettim. Meğerse o taksici ben duraktan ayrıldıktan sonra iki araçla beni takip etmeye başlamış. O esnada yanımda olan yeğenimi ve beni araçtan indirip dövdüler.

*Darbettikleri esnada iki omzum da yerinden çıktı yetmedi sol arka kürek kemiğim kırıldı. Ardından beni darbettikleri esnada 6-7 kişinin daha geldiğini gördüm. Onların gelmesiyle beraber durumu fark eden esnaf arkadaşlar araya girdi. Hiç birini tanımıyorum, Herhangi bir husumetim de yok. Tek başımayım bu konuda. Yetkililerden yardım istiyorum. İHA

[old_news_related_template title="Arkadaşlarına çarpan taksiciyi bıçakladıktan sonra aracı alıp kaçtılar" desc="İzmir'de bir taksinin arkadaşına çarptığını ileri süren A.U., taksi şoförü Haluk Akbulut'u bıçakladı. Zanlı, aracı alıp arkadaşlarıyla birlikte olay yerinden kaçtı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/01/10/iecrop/resim1_16931458_16_9_1610255083.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/arkadaslarina-carpan-taksiciyi-bicakladiktan-sonra-araci-alip-kactilar-6205082/"]

[old_news_related_template title="Taksiciler: Zammı az bulduk" desc="İstanbul'da taksi, minibüs ve dolmuş ücretlerine yüzde 11 zam yapıldı. Zammı değerlendiren İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, 'Az bulduk. Bizim talebimiz yüzde 25 oranındaydı' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/12/23/iecrop/resimid_4276236_16_9_1608732024.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/taksiciler-zammi-az-bulduk-6180092/"]