CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'da İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun’un oğlu İlteriş Ergun ile Almaş Bakiyev'in düğün törenine katıldı.

Dünya evine giren Almaş ve İlteriş çiftinin nikah şahitliğini CHP lideri Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Akşener ve Mansur Yavaş yaptı.



AKŞENER: 8 YAŞINDAN BERİ TANIYORUM

Törende bir konuşma yapan Akşener, “Ben burada İYİ Parti Genel Başkanı kimliğimle bulunmuyorum. İlteriş bana ‘Meral Teyze’ diyor. Kendisini 8 yaşından beri tanıyorum. Dolayısıyla aile büyüğü olarak buradayım. İki evladımıza da mutluluklar diliyorum. Aile cüzdanını vermek üzere sayın Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu beyefendiye veriyorum ki söyleyecek sözleri vardır, tavsiyeleri vardır bu gençlere” diyerek aile cüzdanı ve mikrofonu Kılıçdaroğlu’na verdi.



KILIÇDAROĞLU AİLE CÜZDANINI GELİNE TESLİM ETTİ

Akşener’e teşekkür eden Kılıçdaroğlu, “Doğal olarak evin cüzdanını, evin hanımına teslim edeceğiz. Ömür boyu mutluluklar dilerim” diyerek aile cüzdanını geline teslim etti.



[old_news_related_template title="Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na eleştiri" desc="Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin'de katıldığı toplu açılış töreninde 'Milletimize tek vaatleri eski Türkiye'yi yeniden hortlatmak olanların tersine biz 2053 vizyonu, 2071 vizyonu demeye devam ediyoruz. Bay Kemal rahatsız oluyor. Varsın olsun. Bay Kemal'e şunu söylemek lazım, bu ülkede senin bir dikili ağacın var mı? Bir eseriniz var mı? Elhamdülillah biz 19 yıldır eserlerimizle övünüyoruz' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/17/iecrop/erdogan-dha-2_16_9_1631899201.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/cumhurbaskani-erdogandan-kilicdarogluna-elestiri-6655325/"]