İzmir genelinde şiddetli fırtına etkili oluyor. Konak’taki Cumhuriyet Meydanı’nda da yaklaşık 25 metrelik aydınlatma direği rüzgarın şiddetine dayanamadı. Dev aydınlatma direği, o sırada park halinde olan 5 aracın üzerine büyük bir gürültüyle devrildi.

Direğin devrilmesiyle beraber araçlarda maddi hasar oluştu. Devrilme esnasında o sırada bölgede kimsenin olmayışı olası bir facianın önüne geçti. Şans eseri kimsenin yaralanmadığı olay sonrası devrilen direk, yetkililer tarafından bulunduğu yerden kaldırıldı. (İHA)



[old_news_related_template title="İzmir'deki felaketin boyutu gün ağarınca ortaya çıktı" desc="İzmir'de dün akşam saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanak yağış ve fırtına Çeşme Alaçatı'da hortuma dönüştü. Önüne kattığı her şeyi savuran hortum, evlerin çatılarını uçurdu, otomobilleri devirdi, tekneleri alabora etti. İnşaatta işçilerin kaldığı bir prefabrik yapı da hortumda parçalandı. Hortum nedeniyle 18 kişi yaralandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/02/12/iecrop/izmir_16_9_1613114914.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/izmirdeki-felaketin-boyutu-gun-agarinca-ortaya-cikti-6255852/"]