Menemen ilçesindeki işlek cadde üzerinde bulunan kadın kuaföründe, uyuşturucu satışı yapıldığı ihbarı üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri harekete geçti.

Teknik ve fiziki takibin ardından ekipler, iş yeri sahibi Ş.T.'nin (43) ev ve iş yerine baskın yaptı. Yapılan aramalar sonucunda, satışa hazırlanmış şekilde esrarlar, 3 tablet olarak 42 adet lyrica tabir edilen uyuşturucu hap ele geçirildi.

Daha önce de aynı suçtan kaydı olduğu öğrenilen Ş.T. isimli kadın gözaltına alındı. Ş.T., tutuklanarak cezaevine gönderildi. (İHA)


[old_news_related_template title="'Kekik var mı', 'Nane şekeri getir' şifreleriyle uyuşturucu satmışlar" desc="Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda, 3 kişi yakalandı. Şüphelilerin, uyuşturucuları satarken 'Kekik var mı?', 'Metin ağabeyi getir', 'Nane şekeri getir' şifrelerini kullandığı belirlendi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/05/iecrop/1-13_16_9_1628165479.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/kekik-var-mi-nane-sekeri-getir-sifreleriyle-uyusturucu-satmislar-6576562/"]