Merkez Yıldırım ilçesi Değirmenönü Mahallesi 1. Coşan Sokakta bir binanın giriş katının siyah perdelerle kapatıldığı ve içeriye çok sayıda kişinin girip çıktığı yönünde ihbar alan polis ekipleri söz konusu adrese baskın yaptı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ile Yıldırım Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından kıraathaneye yapılan baskında içeride oyun oynayan 13 kişi suçüstü yakalandı.

Ekipler içerideki kişilere sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden kişi başı 3 bin 150'şer TL olmak üzere toplam 40 bin 950 TL cezai işlem uyguladı.

Öte yandan, polis ekipleri tarafından yapılan araştırmalarda söz konusu adresin 3 aydır faaliyette olduğu, iş yeri sahibinin kısıtlamalarda da siyah perde ve güvenlik kamerasıyla önlem alarak faaliyetlerine devam ettiği belirlendi. DHA

[old_news_related_template title="Asker uğurlamada corona virüsü yine unutuldu" desc="Antalya'nın farklı ilçelerinde asker uğurlama konvoyları düzenlenerek corona virüsü tedbirleri ihlal edildi. Caddelerde kırmızı ışıkta araçlarını durdurup oynayanlar, sokak arasında yolu trafiğe kapatıp eğlenen gençler ile otogardaki uğurlamada havaya atılıp tutulan gençlerin o anları cep telefonu kameralarına yansıdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/01/30/iecrop/asker-dha-3_16_9_1612019275.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/asker-ugurlamada-corona-virusu-yine-unutuldu-6236185/"]